Uitbreiding voor paardenfokkerij in Brecht

In het landelijke Brecht vind je paardenfokkerij De Bruyn LV, gespecialiseerd in het fokken en opleiden van springpaarden. De familie De Bruyn is al jarenlang actief in de paardenwereld. Zoon Lander groeide ermee op en ook hij vond al vroeg zijn roeping in het werken met paarden. Al van kinds af aan blonk hij al uit als ruiter, vandaag heeft hij de teugels van de fokkerij in handen.

De fokkerij heeft momenteel twee vestigingen. De noodzaak voor een tweede vestiging kwam er in 2012, toen zoon Lander mee in het bedrijf stapte. Onze DLV-adviseurs zorgden toen voor de nodige milieu- en bouwvergunning voor het plaatsen en uitbaten van een overdekte rijhal, stallen, buitenpiste en overige aanhorigheden. Hieraan gekoppeld, werd ook het VLIF-dossier voor deze investering door onze adviseurs in goede banen geleid.

Door de groei van het bedrijf werd in 2019 beslist om opnieuw uit te breiden. De uitbreiding betrof extra stallen, een tweede overdekte piste en verblijfsgelegenheden voor grooms. Hiervoor gingen we opnieuw aan de slag voor de nodige omgevingsvergunningsaanvraag. DLV werkte voor dit project samen met Parallel Architecten

Jaarlijks verzorgt DLV voor de familie De Bruyn ook de voorjaarsadministratie. Daarnaast bieden onze DLV accountants ondersteuning bij de boekhouding.


DEEL DIT BERICHT:

Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten