Nieuwe schuilhokken voor Manege De Drie Vijvers

Manege De Drie Vijvers is bij veel paardenhouders een bekend begrip. Hun manege, fokkerij en logies, gelegen op een steenworp van het strand van De Panne, bieden de mogelijkheid voor de ideale vakantie in eigen land. Al dan niet met een wandeling te paard aan zee. 

Naast de stallen beschikt de manage over een aantal hectare weides waar de paarden kunnen grazen. Om de paarden ook daar het nodige comfort te bieden, wilde uitbater Stefaan meerdere schuilhokken voorzien. 

DLV stond Stefaan bij met de opmaak van de omgevingsvergunning voor de plaatsing van deze schuilhokken in de weide. Daarvoor was een specifieke aftoetsing nodig gezien de ligging nabij ruimtelijk kwetsbaar gebied en beschermde duinen. Daarnaast zorgden onze adviseurs voor een nieuwe milieuvergunning voor de volledige site, waardoor de manege uitgebaat kan blijven worden. 

Dankzij de gerealiseerde schuilhokken kunnen de paarden veilig gestald worden in een zorgvuldig opgedeelde weide, waar elk paard een eigen schuilhok heeft dat bescherming biedt tegen zon, regen en wind. 


Meer info over Manege De Drie Vijvers vind je hier


DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?


Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten