Jeugdverblijf en stal voor Ruiterschool Rodeberg

Ruiterschool Rodeberg uit Westouter groeide de afgelopen jaren niet enkel in omvang, maar ook in haar werking. Zo bieden ze naast de ruiterschool ook sportkampen, zaalverhuur en een vakantiehuis aan. Om dit allemaal te verwezenlijken, stond DLV uitbaters Annie en Christof bij doorheen de verschillende stappen.

Een aantal jaren geleden deden de uitbaters beroep op DLV voor de bouw van hun nieuwe stal en het jeugdverblijf. DLV ging hiervoor aan de slag i.s.m. architect Jens Teuwen. Onze adviseurs namen de bouwaanvraag en de aanpassing van de omgevingsvergunning op zich. Daarnaast kwamen ook volgende zaken aan bod: het nemen van bodemstalen, de opmaak van de passende beoordeling, het opmaken van de EPB en de veiligheidscoƶrdinatie. Samen met onze partner BDA werd de stabiliteitsstudie uitgewerkt.Ā 

Vandaag blinkt de ruiterschool uit met haar nieuwe stallen, het jeugdverblijf Ć©n een grote buitenpiste. Op korte termijn zal nog een longeercirkel aangelegd worden op een lager gelegen deel van de manege.


DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?


Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten