Bibi’s Boerderij: waar landbouw samenkomt met toerisme en zorg!

De familie Ghyselen-Feryn baat al jaar en dag hun boerderij in Veurne uit. Uitbaters Patrick en Hilde leerde door de verstandelijke beperking van zoon Joris de leefwereld van de zorg beter kennen en kregen daardoor het idee om de boerderij open te stellen als zorgboerderij. Een aantal jaar later is ook dochter Bieke ingestapt in het bedrijf en neemt zij de zorgboerderij voor haar rekening. 

Het familiebedrijf zet de deuren open voor verschillende hulpboeren die dagelijks een handje komen toesteken op de boerderij. De diversiteit van dieren op de boerderij, zorgt dat er steeds verschillende taakjes kunnen uitgevoerd worden. 

Daarnaast kan je nu ook zorgeloos logeren op Bibi’s Boerderij. Een oude koeienstal werd omgebouwd tot vijf gastenkamers en een studio om bezoekers een comfortabel en rustig verblijf te schenken. Gasten kunnen ook steeds terecht op de boerderij om een kijkje te nemen of eens mee te draaien als hulpboer.

Om het project van de familie te verwezenlijken boden onze DLV-adviseurs ondersteuning bij de opmaak van de vergunningsaanvraag én zorgden ze daarnaast voor de opmaak van de milieuvergunningsaanvraag klasse 1. 


Hier vind je meer info over Bibi’s Boerderij.


Wil jij ook starten met een zorgboerderij of spreekt hoevetoerisme je wel aan?

Contacteer vrijblijvend een DLV-adviseur om jouw mogelijkheden te bespreken.


DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?

  • Omgevingsvergunning zorgboerderij

  • Opmaak milieuvergunningsaanvraag klasse 1

  • Ondersteuning vergunningsaanvraag architect


Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten