Vakantiewoning Spoor 74

Met kennis en ervaring in zowel de toeristische sector als het landbouwleven, brachten Lore en Dries hun droom tot werkelijkheid: het uitbaten van een grote vakantiewoning.  Hun vakantiewoning, gelegen op een steenworp van de oude spoorweglijn 74, kreeg de naam Spoor 74.

Om hun project te realiseren, kocht het koppel een leegstaande hoeve in Pervijze, in Diksmuide. Na heel wat bouwwerken werd de hoeve omgevormd tot een moderne vakantiewoning, geschikt voor grote groepen tot wel 32 personen. Er werd gekozen voor een eigentijdse en industriële architectuur, maar met behoud van de authentieke landelijke elementen. De hoeve biedt het nodige comfort, een ruime buitenbeleving en contact met de lokale landbouw. 

Al twee jaar op rij zorgen Lore en Dries met hun maïsdoolhof voor een extra activiteit in de zomer. Dit combineren ze steevast met hun zomerbar. Door deze extra activiteiten op hun domein te organiseren, willen ze een samensmelting tussen landbouw en toerisme creëren.

Voor de realisatie van hun vakantiewoning, deden Lore en Dries beroep op onze DLV-adviseurs. Wij boden hen juridische ondersteuning tijdens de opmaak van de omgevingsvergunning en zorgden voor de vertegenwoordiging bij de vergunningverlenende overheid. Parallel Architecten zorgde voor de opvolging. 


Meer info over Spoor 74. 


DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?

  • Opmaak en begeleiding omgevingsvergunning

  • Vertegenwoordigen bij vergunningverlenende overheid


Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten