Hoevecamping Stal ’t Bardehof

Verscholen in een bosrijke omgeving in Krombeke ligt Stal ’t Bardehof: een akkerbouwbedrijf in combinatie met een paardenhouderij én een camping met bijhorende faciliteiten. Niet alleen paardenliefhebbers zijn hier welkom, maar ook toeristen vinden er hun gading bij de hoevecamping. Het bedrijf wordt uitgebaat door Luc, Inge en hun kinderen. 

Aangezien het steeds moeilijker werd om hun varkensbedrijf op deze locatie verder uit te bouwen, besloten Luc en Inge om een nieuwe weg in te slaan. Zo zouden ze zich enkel nog focussen op paarden, en daarnaast ook een hoevecamping oprichten. De camping bevindt zich nu op de graslanden/weides naast het landbouwbedrijf. De campingfaciliteiten zijn gesitueerd in de voormalige landbouwgebouwen. 

DLV stond Luc en Inge bij met de uitwerking van hun project. Er werd een vergunning aangevraagd voor o.a. de functiewijziging naar kampeerboerderij en de aanleg en uitbreiding van het sanitair en het kampeerterrein. Ook voor de aanleg van de buitenpiste werd een vergunning aangevraagd. 

Vandaag is de familie opnieuw in de weer om de verdere toekomstplannen, zoals de uitbreiding van de camping, uit te werken. 


Ontdek meer over Stal ’t Bardehof


DEEL DIT BERICHT:


Wat deed DLV?

  • Fiscale boekhouding en het financieel plan

  • Vergunning aanleg stapmolen en buitenpiste

  • Omgevingsvergunning

  • Logiesvergunning

  • Regularisatie gebouwen

  • Functiewijziging


Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten