Het vernieuwde ’t Convent 2.0

De vernieuwde eventlocatie ’t Convent 2.0 opende na een ingrijpende renovatie in 2020 opnieuw de deuren. De rijke geschiedenis bleef bewaard, al werd het gebouw wel in een nieuw jasje gestoken. 

Uitbater Dominique Pauwelyn kocht in 2018 de site van het voormalig sterrenrestaurant in Lo-Reninge. Het terrein en gebouw waren door jaren leegstand verloederd en vervallen. De site werd de afgelopen jaren volledig verbouwd binnen het bestaande bouwvolume. Vandaag is ’t Convent een moderne event locatie met een eigen gastenverblijf. Daarnaast werd er ook een ruime parking en een groenaanleg voorzien. 

DLV stond Dominique bij van A tot Z met de aanvraag van de omgevingsvergunning. Hierbij werd overleg gepleegd met de gemeente, werd de toepassing van de regelgeving uitgewerkt en afgetoetst en werd de toekomst  van de site uitgelegd om uiteindelijk de vergunning te verkrijgen. Ook voor het milieuluik van de aanvraag deden we het nodige zodat de uitbater ook vergund is voor koelinstallaties, de opslag van reinigingsproducten en voor het produceren van muziek tot 95db in de feestzalen. 


Meer info over ’t Convent 


DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?

Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten