Strategisch advies & fiscaliteit

Word ik landbouwer in hoofd- of bijberoep. Start ik een vennootschap, een bvba of ga ik forfaitair? Wat doe ik met de activiteiten in landbouwverbreding? Komt mijn zoon best bij in het tuinbouwbedrijf en hoe regelen we dat dan met de andere kinderen? Kan ik subsidies krijgen via VLIF? …

De vragen die het strategische en fiscale aspect van je bedrijf met zich meenemen, zijn eindeloos. Zowel in vennootschappen, subsidies en uitbatingsvormen zijn er heel veel mogelijkheden en is er niet één oplossing. Jouw activiteiten en jouw toekomstplannen staan centraal. Al de rest moet daar rond vorm gegeven worden, zodat jij jouw plannen op de best mogelijke manier kan waarmaken en exploiteren.

Daarom is advies op maat zo belangrijk. En daarom hebben wij een heel aantal specialisten die de strategie graag samen met jou uitstippelen, vorm geven en in praktijk brengen.

Daarnaast werken wij samen met onze DLV accountants: een aantal accountantskantoren die gespecialiseerd zijn in de land- en tuinbouw. Dankzij hun regionale vestigingen is er altijd een boekhoudkantoor in jouw buurt. 


Recente projecten voor Land- en tuinbouwers

Onze doelgroepen