Over ons

DLV startte in 1996 als bouwadviesbureau in de landbouwsector. Dirk Coucke richtte het adviesbureau op, samen met DLV Nederland. Doorheen de jaren, en dankzij de vele kruisbestuivingen met andere ondernemers en sectoren, ontstond er een sterk studie- en adviesnetwerk van meer dan 200 medewerkers, op verschillende locaties in Vlaanderen en Wallonië. Dat netwerk vormt nu het bedrijf United Experts Group, waarvan de DLV-medewerkers hét aanspreekpunt zijn voor iedereen die iets onderneemt op ‘t platteland. Van idee tot plan, van administratie tot vergunningsaanvraag, van boekhouding tot subsidies, zij helpen je graag verder!

Onze visie

DLV wil meer ondernemerschap op ‘t platteland, vandaag én morgen.

Onze missie

Wij willen deze visie realiseren door onze klanten onderbouwd, creatief en doordacht te adviseren. Onze medewerkers hebben een hart voor de landbouw en ‘t platteland. Zij kennen het wettelijk kader tot in de puntjes en hebben steeds het gewenste resultaat van jouw project voor ogen. Door haar proactieve en gerichte aanpak, creëert DLV kansen waar jij misschien bedreigingen zag. Daarom is DLV ‘de kracht achter jouw project,’ de kracht die ervoor zorgt dat jij je kan focussen op je passie. Wij zorgen ervoor dat alle randvoorwaarden en wettelijke verplichtingen vervuld zijn zodat jij jouw project kan realiseren. En we adviseren jou bij het nemen van strategische beslissingen.

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner die graag de handen uit de mouwen steekt en steeds met beide voeten in de realiteit staat. Het is onze ambitie om dé referentie te zijn voor iedereen die onderneemt op ‘t platteland. Je zal ontdekken dat je nog nooit op zo’n gedreven en directe manier samenwerkte met een adviesbureau dat zo thuis is op ‘t platteland. 

Kortom, DLV is die extra kracht die jouw bedrijf nodig heeft om ook in de toekomst thuis te zijn op ‘t platteland!

Wat mag je van ons verwachten?  

  1. Gedreven adviseurs met een proactieve en gerichte aanpak, die niet enkel adviseren maar ook informeren.

  2. Collega’s die met beide voeten in de realiteit staan en graag de handen uit de mouwen steken.

  3. Medewerkers met een positieve ingesteldheid die kansen zien in plaats van bedreigingen.

  4. Adviseurs die jij vertrouwt en die jou ondersteunen in de strategische beslissingen die je neemt.

 

 Voor een totaaladvies met boekhoudkundige en fiscale begeleiding, werken we samen onze DLV accountants.


Ontdek ons team
Recente projecten