Ondernemen, fiscaliteit en subsidies

Word ik landbouwer in hoofd- of bijberoep. Start ik een landbouwvennootschap (LV), een bvba of ga ik forfaitair? Wat doe ik met de activiteiten in hoevetoerisme? Behoud ik de paardenhouderij in de landbouwactiviteit of start ik een nieuwe activiteit op? Komt mijn zoon best bij in het tuinbouwbedrijf en hoe regelen we dat dan met de andere kinderen?

Kan ik subsidies krijgen via VLIF? …

De vragen die een ondernemer op het platteland zich stelt, zijn eindeloos. Zowel in vennootschappen, subsidies en uitbatingsvormen zijn er heel veel mogelijkheden en is er niet één oplossing. Jouw activiteiten en jouw toekomstplannen staan centraal. Al de rest moet daar rond vorm gegeven worden, zodat jij jouw plannen op de best mogelijke manier kan waarmaken en exploiteren.

Daarom is advies op maat zo belangrijk. En daarom hebben wij een heel aantal specialisten die de strategie graag samen met jou uitstippelen, vorm geven en in praktijk brengen.

Wij werken in DLV Accountants trouwens samen met een aantal accountantskantoren die gespecialiseerd zijn in de land- en tuinbouw.

Onze gespecialiseerde diensten in verband met ondernemen, fiscaliteit en subsidies vind je hieronder. Klik op een dienst om er meer uitleg over te krijgen. Of contacteer ons meteen met je concrete vraag.

Terug naar het overzicht van onze diensten.

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende evenementen

Werken bij DLV?