Bouwontwerp & opvolging

Je werkt, woont of leeft op ’t platteland.

  Dan heb je zeker al te maken gehad met de strenge regels en wetten die er gelden. Denk maar aan de beperkte bouwmogelijkheden en de beperkingen om zo de open ruimte te vrijwaren.

  Op het platteland gelden heel wat regels en verplichtingen voor diegenen die er iets willen ondernemen. Je goed voorbereiden en je project realistisch inschatten, is dus de boodschap. Want met kennis en de juiste strategie, zijn er wel degelijk mogelijkheden.

  Je doet dus beroep op een partner die thuis is op ’t platteland, die alle details van de wetgeving kent maar die ook de technische praktijkkennis heeft. Een partner die met je meedenkt en mee onderneemt. Die partner heb je net gevonden in DLV. Wij zijn net als jij, thuis op ’t platteland!

  DLV heeft ruim ervaring in agrarische en landelijke bouwontwerpen, en in de opvolging. Wij weten wanneer er een mogelijkheid tot nieuwbouw is en wanneer je best binnen de bestaande bebouwing je project realiseert. Je hoeft dus maar één partner te kiezen voor alle studies, coördinatie en begeleiding. Samen met jou tekenen wij het concept van je project uit, zorgen voor de nodige vergunningen en attesten, en coördineren de bouwwerken tot en met de oplevering. Het enige wat wij niet doen, is het bouwen zelf.

Wij begeleiden jou als opdrachtgever in het volledige proces

  We werken met kennis van zaken en jaren ervaring. Onze ingenieurs nemen ook de veiligheidscoördinatie, de EPB-verplichtingen, de stabiliteitsberekeningen en –opvolging, de grondverzetsverplichtingen, voor hun rekening. Onze klanten vinden het aangenaam om gedurende het volledige project een vertrouwenspersoon te hebben waarop zij altijd beroep kunnen doen.

Wij hebben specialisten in:

  • akkerbouw en veeteelt
  • de paardenhouderij
  • fruitteelt en glasgroenten
  • recreatie en hoevetoerisme

  Uiteraard kan je DLV ook inschakelen voor 1 specifieke studie of dienst. Alle bouw gerelateerde diensten vind je hieronder. Klik op een dienst om er meer uitleg over te krijgen. Of contacteer ons meteen met je concrete vraag.

Terug naar het overzicht van onze diensten.

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende evenementen

Werken bij DLV?