Peter Pouls - adviseur - Oost

Pp

email: pp(at)unitedexperts.be (beveiligd tegen spam - vervang (at) door @)

+32 (0)475 75 30 83

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Thuis ben ik graag met hen buiten bezig in de tuin of met de dieren in de wei. Tijdens de drukke voorjaars- of oogstwerkzaamheden spring ik nog graag een handje bij op het ouderlijke melkveebedrijf.

Als boerenzoon leerde ik het landbouwleven dus al vroeg kennen zodat met de tijd mijn interesse in de sector gegroeid is. Na mijn studie industrieel ingenieur landbouw en jobervaringen op diverse landbouwbedrijven, was ik celhoofd bij de mestbank en later diensthoofd van de dienst milieuvergunningen van de provincie Antwerpen.

De kennis en ervaring die ik daar heb opgebouwd is de ideale basis voor mijn huidige werkzaamheden bij DLV. Sinds begin 2010 begeleid ik met veel voldoening onze klanten, voornamelijk landbouwers, bij de realisatie van hun dromen en projecten, maar eveneens bij hun lopende zaken, denk maar aan begeleiding bij milieu inspecties, vergunningsaanvragen, maar ook mestbank-en landbouwadministratie zoals bv. de verzamelaanvragen,…

Heb je plannen, ideeën, twijfels, hulp nodig….aarzel niet om me te contacteren. Samen vinden we voor jou de best mogelijke oplossing of werken we de hindernissen weg zodat jij op de best mogelijke manier kan starten en werken aan jouw project!

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende evenementen

Werken bij DLV?