Nieuwbouw en regularisatie voor paardenhouder

Nieuwbouw en regularisatie voor paardenhouder



Een paardenhouder uit Leffinge wou uitbreiden met nieuwe opfokstallen en twee indoor-pistes. Om het project te realiseren ging DLV aan de slag met de milieuvergunning en de aspecten van de bouwaanvraag. 

Voor deze nieuwbouw deed DLV het ontwerp, de tekeningen, de opmaak van het dossier en de opvolging ervan bij de gemeente. Tijdens de bouw werd de werfopvolging gedaan door onze adviseurs.

Naast de nieuwbouw werden een paddock, een stapmolen en een klein stalletje geregulariseerd en na onderhandeling met de brandweer werd uiteindelijk een consensus bereikt m.b.t. de inplanting. 

 

Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met Parallel Architecten.

Terug naar realisaties



Gerelateerde diensten

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende evenementen

Werken bij DLV?