Voorjaarsaangiftes en milieuadministratie

​Tijdig en volledig alle verplichte aangiftes indienen op een correcte manier, dat is in de land- en tuinbouwsector niet altijd even eenvoudig. DLV begeleidt jou en dient de aangiftes voor je in.

Een correcte voorjaarsadministratie en milieuopvolging vermijden boetes. Te laat of onvolledig indienen is dus verleden tijd. Bovendien is een correcte aangifte van bijvoorbeeld de verzamelaanvraag, ook belangrijk voor de uitbetaling van de betalingsrechten.

De manier van aangeven en berekenen, en de wijzigingen die daarin door de overheid gebeuren, is iets wat DLV in detail opvolgt. Elk jaar, vóór de periode van de voorjaarsadministratie, zitten onze adviseurs samen in een interne opleiding. Zij krijgen een intensieve training zodat zij alle wijzigingen en nieuwe berekeningen goed onder de knie hebben. Voor jou als land- en tuinbouwer is dat cruciaal bij het indienen van de mestbankaangifte, de wateraangifte en de verzamelaanvraag.

​DLV gebruikt zelf easyMAP voor de mestadministratie. Dit is een eenvoudig pakket waaruit de veehouder heel veel interessante informatie haalt, niet enkel tijdens de voorjaarsadministratie maar doorheen het hele jaar.

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende evenementen

Werken bij DLV?