Paardenfokkerij Manorhoeve

Een locatie waar zowel de paarden- als de tuinliefhebber grote ogen kan opzetten, dat vind je bij de Manorhoeve. Op het uitgestrekte domein baten vader Luc en dochter Evelien Huyghe hun paardenfokkerij uit in de Manorhoeve en is ook het tuinbedrijf Manor Concepts gevestigd

In de fokkerij wordt elk paard verzorgd, gestimuleerd en afgericht volgens het ritme van het dier. Het fokken, africhten en de verkoop is voornamelijk gericht op men-paarden. 

Daarnaast stelt de familie Huyghe het bedrijf ook open voor verschillende nevenactiviteiten zoals een zorgboerderij, bedrijfsbezoeken, seminaries en teambuildings. Als eventlocatie organiseert het bedrijf jaarlijks “Manor goes Classic”, een event waar paarden, classic cars en kunst centraal staan.

Voor een uitbreiding van de hoeve ging DLV aan de slag met de vergunning voor een nieuwbouw van een stalling met 22 boxen, een ruime loopstal en een binnenpiste. Boven deze ruimtes kwam nog een hooizolder, bureau en een vergader- en ontvangstruimte in het kader van de zorgprojecten en de landbouweducatie. 

Om dit project te realiseren, werkten we samen met Parallel Architecten die instonden voor de opmaak van de bouw- en uitvoeringsplannen. 


Meer info over de Manorhoeve vind je hier.


DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?


Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten