Nieuwe melkveestal voor de familie Ostyn

In Bever vind je het gemengde landbouwbedrijf van de familie Ostyn. Uitbaters Eddy en Karin zijn al jaar en dag klant bij DLV. Onze adviseurs stonden hen bij tijdens de verschillende stappen die zij namen met hun bedrijf. Zo ook met de laatste vernieuwing toen zoon Robin mee in het bedrijf stapte: een nieuwe melkveestal.

Vandaag baat de familie Ostyn een gemengd bedrijf uit met leghennen, akkerbouw en sinds kort ook melkvee. In het verleden huisden er echter ook braadkippen en vleesvee. Om de aanpassingen, uitbreidingen en nieuwe gebouwen voor de verschillende landbouwtakken steeds in orde te brengen, zette DLV steevast haar schouders onder de projecten. 

Voor de laatste vernieuwing (van vleesvee naar melkvee) namen onze adviseurs de omgevingsvergunningsaanvraag voor de nieuwe melkveestal op zich en begeleidden we hen met de opstart van de pocketvergister. Daarnaast werd er ook een rendabiliteitsstudie opgemaakt om na te gaan of de wissel van vlees- naar melkvee rendabel was. Tot slot bieden we ook begeleiding bij de jaarlijkse voorjaarsadministratie. 

De nieuwe melkveestal is uitgerust met moderne technieken, op die manier zet het bedrijf ook in op een ecologische en economische toekomst.
DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?

Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten