Milieu- en bouwvergunningsaanvraag voor Samagro

Door de jaren heen bracht DLV al verschillende vergunningsaanvragen in orde voor Samagro. Voor de recente uitbreidingen van het bedrijf namen onze adviseurs de milieu- en bouwvergunning op zich.  

Al enkele jaren werkt Samagro, het bedrijf van de familie Samyn dat zich richt op de productie en export van organische meststoffen, nauw samen met DLV. Dankzij eerdere investeringen in o.a. een korrelpersinstallatie en composteertunnels, zijn ze in staat om een kwalitatief eindproduct te produceren om over de hele wereld te exporteren. Met hun organische meststoffen willen ze het bodemevenwicht op lange termijn verbeteren en bijdragen aan een duurzaam landbouwbeleid.

Door de jaren heen bracht DLV voor Samagro al diverse vergunningsaanvragen tot een goed einde. De nodige erkenningen (Vlaco, EG 1069,…) voor de geproduceerde eindproducten werden in orde gebracht en ook voor een oriënterend bodemonderzoek deed het bedrijf een beroep op onze experten.

Voor de meest recente uitbreidingen op het bedrijf nam DLV de milieu- en bouwvergunningsaanvraag op zich.

Dankzij de afzakinstallatie, de nieuwe loodsen voor de opslag van zakgoed en bigbags en de nieuwe laadkade, kunnen de afzetmogelijkheden geoptimaliseerd worden. Waar vroeger de afzet hoofdzakelijk plaatsvond in bulk, kan die nu gediversifieerd worden en kan er een hoger aandeel in bigbags en zakgoed geëxporteerd worden.

DEEL DIT BERICHT:

Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten