Leghennenbedrijf ‘t Kakelhof

In Meer-Hoogstraten werken 4 generaties van de familie Schalk samen in het leghennenbedrijf ’t Kakelhof Een echt familiebedrijf dus! De ca. 180.000 leghennen zijn gehuisvest in ammoniakemissiearme stallen. Wie dat wil, kan de kippen zelf komen bewonderen dankzij de kijkstal. ’t Kakelhof streeft immers naar een open en transparante communicatie en wil haar verhaal delen met de consument. 

De familie Schalk zet naast de pure landbouw, ook in op korte keten en landbouwverbreding. In de automaten gelegen op het bedrijf zijn naast de eigen eieren ook andere verse land- en tuinbouwproducten van collega’s uit de buurt te verkrijgen. Bovendien kan je sinds kort ook overnachten op een van de camperplaatsen op de site. Op deze manier creëert het bedrijf een extra beleving en is er meer verbinding tussen de buurt, consument, voorbijgangers, … en ’t Kakelhof. 

In het verleden verzorgden we voor de familie Schalk al diverse stedenbouwkundige en milieukundige vergunningsaanvragen voor de stallen, loods en woning. Ook de milieukundige verplichtingen worden door ons team opgevolgd. Uiteraard adviseren we het bedrijf ook in de mogelijkheden tot ontwikkeling en verbreding.

DEEL DIT BERICHT:

Wat deed DLV?

  • Vergunningsaanvragen stedenbouw en milieu

  • Milieukundige verplichtingen

Wens je meer info? Contacteer ons voor een voorstel.

Contacteer ons voor meer info!

Recente projecten