Vastgoedadvies

Wens je als particulier of ondernemer vastgoed aan te kopen op het platteland? Dan kunnen wij je bijstaan met het nodige advies. Een onroerend goed aankopen is immers niet niets. Vaak gaat het om een grote investering. Bovendien geldt er op het platteland ook een complexe wetgeving die het voor de koper niet eenvoudiger maakt. Dankzij onze jarenlange expertise op het platteland, kennen we de wetgeving door en door. We weten wat een pand waard is en welke mogelijkheden het kan bieden.

 

Waarmee kunnen wij jou verder helpen bij de aan- of verkoop van vastgoed?

  • Stedenbouwkundig advies: Om te voorkomen dat je na de koop voor verrassingen komt te staan, gaan we na of alles correct vergund is en of regularisatie mogelijk is.

  • Advies omtrent de bestemming en de mogelijkheden van je nieuwe eigendom: Afhankelijk van de bestemming zullen er meer of minder mogelijkheden zijn met je pand. Deze brengen wij voor jou in kaart, daarnaast bekijken we ook de opties voor zonevreemde mogelijkheden.

  • Waardebepaling: Om je droompand te kopen, moet je vaak heel wat geld neertellen. Maar is de koopprijs terecht gezien enkele gebreken? Wij doen een schatting van het pand zodat jij de correcte prijs kent.

  • Fiscaal en bedrijfseconomisch advies: Heb je plannen om te ondernemen in je nieuwe pand, dan heb je al snel een financieel en businessplan nodig. Onze adviseurs werken dit voor jou in detail uit.

  • Subsidies en premies: In verschillende gevallen kan je kans maken op subsidies en premies om je project verder te realiseren. Wij brengen in kaart op welke jij een beroep kan doen en werken het aanvraagdossier voor je uit.


Kortom, DLV geeft jou steeds objectief en kwalitatief advies. We bieden jou ondersteuning vanaf de start van je idee tot de zoektocht, aankoop en realisatie van je project. 

      Onze expertises