Bouwen

Voor veel niet-landbouwers biedt het specifieke agrarische karakter met zijn traditionele uitgestrekte akkers en vele vierkantshoeves een uniek kader voor toerisme, rustiek wonen, rustig vergaderen, hobbydieren houden, enz. Om dit traditioneel agrarisch karakter te behouden zijn er echter specifieke wetten geldig. Denk maar aan de beperkte bouwmogelijkheden in agrarisch gebied om de typische open ruimte te beschermen. 

Aangezien we ons bij DLV al sinds 1996 verdiepen in dat agrarisch gebied kennen wij dus de beperkingen, maar zeker ook alle mogelijkheden. En die mogelijkheden zijn erg uiteenlopend! Denk hierbij aan het realiseren van een vakantiewoning of B&B op ’t platteland, het bouwen van een stal voor hobbydieren, het particulier wonen, een kleine onderneming hebben op ’t platteland, horeca op de buiten, het runnen van feestzaal of kinderboerderij,… Met het juiste advies en de nodige begeleiding kan ook het minst voor de hand liggende project gerealiseerd worden.

Met DLV kunnen we je adviseren van bij het eerste vage idee tot het einde van de concrete uitwerking ervan. We overlopen wat realiseerbaar is, zowel legaal als financieel. We verzorgen de nodige vergunningsaanvragen, volgen de aanvraag en begeleiden het bouwproces. Kortom, wij kunnen het volledige bouwproject van A tot Z begeleiden.


Onze expertises