Boekhouding

Een correcte boekhouding voeren is onmisbaar voor je onderneming. Het is in de eerste plaats een wettelijke verplichting, maar het helpt ook om de juiste beslissingen te nemen door een goed zicht te hebben op je financiële situatie. Je laten bijstaan door een boekhouder is geen verplichting, maar veelal sterk aan te raden. 

Een betrouwbare accountant die voor je onderneming een overzichtelijk rapport kan verzorgen en deze last volledig van jou kan overnemen met strategisch advies op maat voor je onderneming kan je vinden bij DLV accountants. De boekhouders, fiscalisten en financiële experts van DLV accountants zitten verspreid in tal van kantoren, over heel Vlaanderen. Ze bedienen een brede klantenbasis, o.a. landbouwers, kleine en middelgrote ondernemingen zowel in de stad als op het platteland, grotere industriële ondernemingen… Gelet op het aantal boekhouders en accountants die deel uitmaken van DLV accountants, kan voor elk bedrijf een gepaste specialist ter zake ingezet worden. Immers is er veel ruimte voor specialisatie als er veel mensen beschikbaar zijn. 

De accountants scholen zich voortdurend bij om steeds op de hoogte te blijven van de laatste wetswijzigingen en onderhouden een ruim netwerk om ook de updates aan de praktische kant voor te blijven. Op deze manier kan men bij de DLV accountants terecht voor een boekhouding en advies op maat en in de regio van jouw project.


Onze expertises