Lunchseminarie: Zonevreemde mogelijkheden

Ook als niet-landbouwer of gelegenheidslandbouwer is het mogelijk om in agrarisch gebied te wonen of te ondernemen, tenminste als de gebouwen correct en hoofdzakelijk vergund zijn. Als je uitbreidt, verbouwt of de functie van een gebouw wil wijzigen, dan moet dit volgens de zonevreemde wetgeving gebeuren. Maar opgelet, de wetgeving wordt steeds strikter toegepast en vaak botsen kandidaat kopers of eigenaars op een negatief advies, met als gevolg een weigering van de vergunning. Wees dus geïnformeerd over de mogelijke nieuwe functies voor landelijke en landbouwgebouwen.

Waarom wil je dit seminarie volgen? Je wil weten wat de mogelijkheden zijn in landelijk gebied, welk effect het verstrengde beoordelingskader heeft op de waarde van een pand, of een landbouwgebouw zomaar omgebouwd kan worden naar een residentiële woonfunctie of welke andere functiewijzigingen nog mogelijk zijn binnen de zonevreemde wetgeving. Je bent particulier, ondernemer, notaris, vastgoedmakelaar, gelegenheidslandbouwer,

PRAKTISCHE INFO:

  • Voor en na het seminarie is er mogelijkheid tot netwerken en om al je vragen te stellen. De deuren gaan open vanaf 11u45, we sluiten af om 14u.

  • Het seminarie zelf gaat door van 12u15 tot 13u15

  • De lunch wordt voorzien (koud buffet en broodjes)

  • Locatie: Ter Waarde 50, 8900 Ieper

  • Spreker: Carlos Roelens 


Dit seminarie is erkend door het BIV.

Schrijf je hier in!


Bekijk ook de andere seminaries die gepland staan op 9 juni.


Het lunchseminarie 
DEEL DIT BERICHT: