Flashmoment vastgoed aankopen op 't platteland

Vastgoed aankopen op het platteland gaat niet alleen gepaard met een grote investering, maar ook met een complexe wetgeving waarmee je rekening dient te houden. Wens je als particulier of ondernemer vastgoed aan te kopen op het platteland? Heb je hulp nodig tijdens je zoektocht naar het ideale pand of wil je weten welke zaken je extra in het oog moet houden?

Tijdens een kort infomoment vertellen we jou hoe je te weten kan komen of een pand wel degelijk in aanmerking komt voor jouw project. 

WAT MAG JE VERWACHTEN? 

  • We vertellen je meer over het belang van een correct vergund pand en wat je kan doen als dit toch niet het geval blijkt te zijn.

  • Je hebt al in gedachten wat je wil gaan doen in jouw toekomstig pand, maar wat als je mogelijkheden wettelijk beperkt worden? We lichten toe hoe de bestemming van het pand en een eventuele functiewijziging invloed kunnen hebben op jouw plannen. 

  • Je hebt je pand gevonden, wat nu? Dankzij enkele checkpunten ga je na wat de waarde  is van het vastgoed.

  • Tips & tricks bij aankoop van landelijk vastgoed. 

Dankzij onze jarenlange expertise op het platteland, kennen we de wetgeving door en door. We weten wat een pand waard is en welke mogelijkheden het kan bieden voor jou als koper. Wil je meer te weten komen? Schrijf je in voor het flashmoment!


Onze infomomenten gaan door onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen.


Meer weten? Ontdek alvast onze dienstverlening omtrent vastgoedadvies!
DEEL DIT BERICHT: