Flashmoment toerisme & recreatie

Toerisme en recreatie op het platteland hebben de laatste jaren steeds meer aan belang gewonnen. Ook de consument kiest - mede door corona - vaker voor een verblijf of activiteit in het groen in eigen land.

Staycations zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, mensen willen onthaasten in de natuur, liefst gecombineerd met een verblijf in een originele setting. Daarnaast krijgen ook streekproducten en lokale activiteiten steevast meer aandacht.

Tijdens het flashmoment toerisme en recreatie geven we jou een overzicht van welke vormen van vrijetijd en toerisme vandaag “hot” zijn op het platteland en hoe de uitbating hiervan vergund kan worden. Dit zowel voor landbouwers die een extra activiteit wensen te starten als voor ondernemers die geen link hebben met de landbouw, maar aan de slag gaan met een nieuw project in landelijk gebied. 

Daarnaast wordt een wegwijzer meegegeven voor startende uitbaters van een logies of recreatieve ondernemingen. Op basis van praktische tips geven we een toelichting omtrent de aanpak.

Het infomoment gaat door op:

  • Donderdag 20 oktober | Ter Waarde 50, Ieper

  • Woensdag 26 oktober | Biezeweg 15a, Wetteren

Je bent steeds welkom vanaf 19u15, zodat we om 19u30 kunnen starten met het infomoment.DEEL DIT BERICHT: